Οι αποστολές γίνονται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier. Σε ορισμένες περιπτώσεις (π.χ. για δέματα με μεγάλα ογκομετρικά βάρη), οι αποστολές γίνονται με πρακτορείο μεταφορών, κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρία μας.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

Για παραγγελίες άνω των 200€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Από τα δωρεάν μεταφορικά εξαιρούνται παραγγελίες με μεγάλα ογκομετρικά βάρη άνω των 6Kg, καθώς επίσης τα φωτοβολταϊκά πλαίσια και οι ηλιακοί θερμοσίφωνες.

Για παραγγελίες κάτω των 200€ το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

Όταν το βάρος του δέματος είναι έως 2Kg, το κόστος αποστολής είναι 2,5€ (με ΦΠΑ).

Για κάθε επιπλέον Kg, το κόστος προσαυξάνεται κατά 0,75€ (με ΦΠΑ).

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 1,6€ (με ΦΠΑ).

Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Χρόνοι Παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης των προϊόντων ποικίλλουν ανάλογα με την ποσότητα, το είδος της παραγγελίας ή κατόπιν αμοιβαίας συμφωνίας των 2 μερών για το χρόνο παράδοσης. Για προϊόντα τα οποία είναι τυποποιημένα και διαθέσιμα άμεσα προς πώληση, προσπαθούμε ώστε όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημα μας μέχρι τις 12:00 μ.μ. να παραδίδονται αυθημερόν στην συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία courier, έτσι ώστε να επιτευχθεί παράδοση εντός 24-48 ωρών. Για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 12:00 μ.μ. η παράδοση από εμάς θα πραγματοποιείται την επομένη προκειμένου να τις παραλάβετε εντός 24-48 ωρών (εξαιρούνται απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, στις οποίες υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση 1-2 ημερών).

Εάν για κάποιο λόγο η παραγγελία σας καθυστερήσει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο και λόγο της καθυστέρησης και να σας προτείνουμε αν θέλετε κάποιο εναλλακτικό προϊόν.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα. Σε κάθε περίπτωση η καθυστέρηση δεν υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες από την σύναψη της σύμβασης.