Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας

Η εταιρία μας έχει μια ιστορία μεγαλύτερη των 25 ετών στους τομείς των βιομηχανικών αυτοματισμών και των ηλεκτρολογικών εφαρμογών.

Αρχικά, ο Δημήτρης Ελένης, ηλεκτρολόγος – ηλεκτρονικός, ιδρύει το 1993 την πρώτη του ατομική εταιρεία στην Κόρινθο, έχοντας ήδη αρκετά χρόνια εμπειρίας σε ηλεκτρολογικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Στη συνέχεια, το 2002 η εταιρεία επεκτείνεται και στον εμπορικό τομέα, σε χονδρική και λιανική πώληση ηλεκτρολογικού υλικού. Από το 2014, η εταιρεία περνά στην επόμενη γενιά, στους γιούς του, Μιλτιάδη και Θανάση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παραπάνω δραστηριότητές μας, μπορείτε να δείτε στις ιστοσελίδα μας elenis-electric.gr.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα eleniselectric.gr, δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και την ασφαλή τους χρήση. Στον τομέα του φωτισμού led, καλύπτουμε ολόκληρη τη γκάμα οικιακού και επαγγελματικού φωτισμού, παρέχοντας λύσεις και προτάσεις για κάθε εφαρμογή. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ενημερώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα.

eleniselectric.gr| Led – Light – Electronics

  • Προϊόντα υψηλής ποιότητας
  • Ιδιαίτερα προσιτές τιμές
  • Άμεση εξυπηρέτηση

Το καταστημα μας

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην Κόρινθο, διεύθυνση: Κολιάτσου 30

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή: 8:00 – 16:00

Σάββατο: 9:00 – 15:00

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2741024104 ή στείλτε μήνυμα στα mail: order@eleniselectric.gr & info@eleniselectric.gr

Μπορείτε ακόμη, αν το επιθυμείτε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα από τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες, απευθείας από το κατάστημά μας.

Testimonials

Το σέρβις τέλειο, ευγενική εξυπηρέτηση, καλές τιμές, τίμιος επιχειρηματίας .

Δημήτρης Ναλμπάντης, MAN & MANETTI Κόρινθος

Απίστευτη εξυπηρέτηση κι ευγένεια για τις μέρες μας….και τα φώτα τους φωτίζουν το μικρό μου Θαύμα!

Δέσποινα Μελιανού, “Κουκουμάβλα, το μαγαζάκι των θαυμάτων”, Πάτμος

Το Elenis Electric είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα καταστήματα που έχω συναντήσει εδώ και πολύ καιρό. Είναι πολύ ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις φωτισμού και εξαιρετικά εξυπηρετικοί. Η εξυπηρέτηση πελατών εδώ είναι υποδειγματική καθώς και η γρήγορη παράδοσή τους για κάθε προϊόν που είχα παραγγέιλει.

Τέσα, χρυσοχοείο Allure, Μύκονος