• Φωτάκι νυκτός led 0.06w. Διαθέτει αισθητήρα ημέρας - νύχτας. Το τοποθετείτε απλά στην πρίζα και χάρη στον αισθητήρα εκείνο ανάβει και σβήνει αυτόματα. Με πολύ μικρή κατανάλωση 0.06w και μεγάλη διάρκεια ζωής. Όμορφος σχεδιασμός, μικρές διαστάσεις, επαρκής φωτισμός. Ένα έξυπνο προϊόν από τη Universe.

  4,00 €
 • Φωτάκι νυκτός που μπαίνει σε πρίζα σούκο. Σε πρωτότυπο σχέδιο με το πουλάκι puffy. Iδανικό για παιδικά δωμάτια, με φωτισμό τόσο όσο χρειάζεται, ωστε να μην είναι ενοχλητικό. Έχει πολύ μικρή κατανάλωση, μόνο 0.5W, και επομένως μπορείτε να το αφήνετε αναμένο όλο το βράδυ. Διαθέτει διακόπτη ON/OFF.

  5,00 €
 • Φωτάκι νυκτός που μπαίνει σε πρίζα σούκο. Σε πρωτότυπο σχέδιο με το γατάκι kitty. Iδανικό για παιδικά δωμάτια, με φωτισμό τόσο όσο χρειάζεται, ωστε να μην είναι ενοχλητικό. Έχει πολύ μικρή κατανάλωση, μόνο 0.4W, και επομένως μπορείτε να το αφήνετε αναμένο όλο το βράδυ. Χρώμα φωτισμού: ψυχρό λευκό (5000-5500K). Διαθέτει διακόπτη ON/OFF.

  1,80 €
 • Φωτάκι νυκτός που μπαίνει σε πρίζα σούκο. Σε πρωτότυπο σχέδιο με το cartoon BILLY, σε χρώμα μπλε. Iδανικό για αγορίστικα παιδικά δωμάτια, με φωτισμό τόσο όσο χρειάζεται, ωστε να μην είναι ενοχλητικό. Έχει πολύ μικρή κατανάλωση, μόνο 0.5W, και επομένως μπορείτε να το αφήνετε αναμένο όλο το βράδυ. Διαθέτει διακόπτη ON/OFF.

  6,00 €
 • Φωτάκι νυκτός που μπαίνει σε πρίζα σούκο. Σε πρωτότυπο σχέδιο με το cartoon HONNEY, σε χρώμα ροζ. Iδανικό για κοριτσίστικα παιδικά δωμάτια, με φωτισμό τόσο όσο χρειάζεται, ωστε να μην είναι ενοχλητικό. Έχει πολύ μικρή κατανάλωση, μόνο 0.5W, και επομένως μπορείτε να το αφήνετε αναμένο όλο το βράδυ. Διαθέτει διακόπτη ON/OFF.

  6,00 €
Προβολή 1 - 5 of 5 προϊόντα