• Αυτοκόλλητη ταινία Led, σε χρώμα μπλε (blue), 4.8w/m, στεγανή IP65, dimmable, BIG LED. Ιδανική λύση για κρυφό φωτισμό, αλλά και για να αναδείξετε ειδικού τύπου κατασκευές, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Διατίθεται σε συσκευασία των 5m.

  17,00 €
 • Αυτοκόλλητη ταινία Led, σε χρώμα μπλε (blue), 9.6w/m, στεγανή IP65, dimmable, BIG LED. Ιδανική λύση για κρυφό φωτισμό, αλλά και για να αναδείξετε ειδικού τύπου κατασκευές, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Διατίθεται σε συσκευασία των 5m.

  25,00 €
 • Υψηλής φωτεινότητας αυτοκόλλητη ταινία Led, σε χρώμα μπλε (blue), 14.4w/m, στεγανή IP65, dimmable, BIG LED. Μπορείτε να αναδείξετε κτίρια και σπίτια, καθώς ο έντονος φωτισμός αυτής της ταινίας led ξεχωρίζει από μακριά. Ιδανική λύση και για κρυφό φωτισμό, αλλά και για να διακοσμήσετε ειδικού τύπου κατασκευές, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Διατίθεται σε...

  30,00 €
 • Αυτοκόλλητη ταινία Led, σε χρώμα πράσινο (green), 4.8w/m, στεγανή IP65, dimmable, BIG LED. Ιδανική λύση για κρυφό φωτισμό, αλλά και για να αναδείξετε ειδικού τύπου κατασκευές, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Διατίθεται σε συσκευασία των 5m.

  20,00 €
 • Υψηλής φωτεινότητας αυτοκόλλητη ταινία Led, σε χρώμα πράσινο (green), 14.4w/m, στεγανή IP65, dimmable, BIG LED. Μπορείτε να αναδείξετε κτίρια και σπίτια, καθώς ο έντονος φωτισμός αυτής της ταινίας led ξεχωρίζει από μακριά. Ιδανική λύση και για κρυφό φωτισμό, αλλά και για να διακοσμήσετε ειδικού τύπου κατασκευές, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Διατίθεται...

  37,00 €
 • Αυτοκόλλητη ταινία Led, σε χρώμα κίτρινο (yellow), 4.8w/m, στεγανή IP65, dimmable, BIG LED. Ιδανική λύση για κρυφό φωτισμό, αλλά και για να αναδείξετε ειδικού τύπου κατασκευές, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Διατίθεται σε συσκευασία των 5m.

  20,00 €
 • Αυτοκόλλητη ταινία Led, σε χρώμα κόκκινο (red), 4.8w/m, στεγανή IP65, dimmable, BIG LED. Ιδανική λύση για κρυφό φωτισμό, αλλά και για να αναδείξετε ειδικού τύπου κατασκευές, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Διατίθεται σε συσκευασία των 5m.

  20,00 €
Προβολή 1 - 7 of 7 προϊόντα